♣Spousta novinek!!!♣

22.04.2012 22:19

Tak nejprve asi začnu tím, že máme další posilu chovu a to krásné 2 peru v barvách bílá modrooká a krémová-bílá od ch.s. Queen Madonna. Sameček je krémák, je importovaný z Německa, jmenuje se Hamilton de Barbarac. Samička je bílá modrooká a jmenuje se Happy Day Anovy. Happy má už 3 kartičky na šampiona a Hamilton jednu. A tím chci hned navázat na novinku která se odehrála včera. Navštívala jsem společně s chovatelkou Klárou Žákovou (ch.s. Orchidea Teddys) výstavu která se konala v České Lípě. Více v sekci "Výstavy→ Česká Lípa 2012". Vystavovala jsem právě onoho Hamiltona, který získal 95 bodíků a tím pádem dvojí první kartičku čekatele na šamiona :) Brzy sem umístím aktuální fotky, zatím nemohu nalézt USB k foťáku, takže prosím o trošku ztrpení.  Musím ale říct, že oba dva jsou opravdová fešáci.

Příští sobotu až budu mít více času budu aktualizovat kompletně celý web, tak pokud nebudete mít co dělat, rozhodně se jukněte :)) 
Jinak příští neděli jedu do Přerova na výstavu, tak jsem zvědavá jak dopadnu. Zároveň si odtamtud přivezu jednoho texelka a meriňáčka importované ze Slovenska.

Už se moc těšíme!!