Aktualizace

05.04.2013 14:02

Za posledních několik dní se událo spoustu novinek, tak jsem si konečně zase našla čas a jdu je sem všachny vypsat. Začnu asi s tím že před několika týdny jsme dostali krásné dva nové přírůstky a to jednu ňuňatou černo-bílou peruánku Cairu, z chs Cavia Cobaya a jednoho krasavce červeno-bílého samce, Cedrika z Malešic. Jelikož se tuto sobotu konala výstava v Rychnově nad Kněžnou, na které jsme prostě nesměli chybět, rozhodla jsem se je tam vzít. Mimo těchto dvou, jsem brala i své dva odchovance Eldesta a Faramira + naposledy Belmonta z chs Cornelia Cavia. Posuzování bylo přísné, avšak to si Caira nenechala líbit a ukořistila krásných 96 bodů, přičemž se umístila jako 1. nejlepší peruánec a 3. nejlepší dlouhosrstý adult :) A aby toho nebylo málo, i Belmont se svými 94,5 body, se umístil jako 2. nejlepší sheltie adult, takže nám udělali oba dva velkou radost. Další novinka, co se přihodila je, že včera 4.4. porodila Angel, jež u nás byla na krytí se samcem Novákem. Byla jsem domluvená s chs Orchidea's (které samice patří), že jí předám ještě před porodem, jelikož byla ale opravdu k prasknutí, usoudila jsem, že bude lepší, když porodí u nás. Miminka jsou dokonalá, narodily se 3 červeno-bílé samičky :) 
Tuto středu, k nám také přijela z chs Orchidea's naše samička Rosaria i s miminky, její malý trikolorní klučina bohužel zahynul, tak nám zůstaly jen krásné tmavé 2 samičky. Jedna určitě zůstavá. 
No a aby toho nebylo málo, vypadá to, že naši tři mimi peruánečci mají vždy něco navíc, takže budou zřejmě na prodej jako mazlík či do hobby chovu :( Toť snad asi vše, k výstavám jen dodám , že se chystáme příští čtvrtek, pátek a sobotu sem do Prahy, tak nám držte palce ať dopadneme dobře a vše s klidem zvládneme :))

   

                                      

   
- ♀ Ice Ice Baby Od Černé růže, coronet, červená bílá, PV: 75 gramů

   
-♀ Ice Dream Od Černé růže, coronet, červená s bílou, PV: 65 gramů