Novinky...

18.11.2013 16:52

Čas plyne a novinky se dějí neustále, nicméně jsem ostuda a nestíhám sem přidávát aktualizace :)) Konečně jsem si ale udělala čas, takže všechno, co se od narození Rkového vrhu stalo, v rychlosti shrnu.

19. října jsem se společně s Míšou Králíčkovou a Ondrou Výškem vydala na výstavu až do sousedních polských Gliwic. Původně měl posuzovat anglický posuzovatel Don Payne, který bohžel nakonec nedorazil a tak nakonec morčiska posoudila Liliana Bytomska, která výstavu i pořádala. Vystavovalo se přímo v nákupním centru Carrefour, což byla pro mě zase nová a zajímavá zkušenost. Vše proběhlo v příjemném a pohodovém duchu a pro nás se stala výstava nad moje očekávání velmi úspěšnou. Našich 6 chlupáčů vůbec netroškařilo, všichni si vybojovali HV (tedy nejlepší) a ještě se i umístili :-)) A tady už body:
Ova del Titicaca: HV - 2. Nejlepší morče výstavy baby!, Nejlepší peruánec baby, Nejlepší peruánec- samice a společně s Mr. Franklinem 2. nejlepší pár výstavy!! + splněny podmínky pro udělení titulu ŠAMPION ČR
Cipísek Od Kuličky: HV- 2. Nejlepší morče výstavy adult!, Nejlepší morče v plemeni, Nejlepší peruánec samec
Mr. Franklin del Titicaca: HV- společně s Ovou 2. nejlepší pár výstavy
Meringa del Titicaca: HV
Sherlock Holmes Od Bejbinky: HV
Macbeth Od Černé růže: HV

          

Další výstavou je Benešov nad Plučnicí. Jako minulý rok, bylo vše výborně zorganizováno a připraveno, no prostě super. Jednoznačně jsem si celý její průběh moc užila a příští rok pojedeme snad zase :)) A teď už k výsledkům. Brali jsme trochu větší počet morčisek a až na jeden případ, máme u všech karty... co dodat prostě spokojenost velká :) Výsledky:

Posuzovatel: Denisa Vítková

Meringa del Titicaca- 95,5 bodů - 2. nejlepší peruánec junior
Quill Od Černé růže- 95 bodů - Nejlepší peruánec baby
Ova del Titicaca- 95 bodů
Cipísek Od Černé růže- 95 bodů 
Sherlock Holmes Od Bejbinky-95 bodů
Gideon Cavia Cobaya- disk

Macbeth Od Černé růže- 96 bodů - Nejlepší shetlie + splněny podmínky k udělení titulu šampion ČR!!